Perfekt att packa med på resan

Det finns säkert många saker som du kanske vill ta med dig på resan. Vill och bör är två olika saker men nedan får du tips på två saker att ta med dig som faktiskt är måsten.

Pocketmask

Det kan vara en god ide att alltid ha en pocketmask med dig vart du är går. En pocketmask kan nämligen hjälpa dig att rädda liv. Även om du inte tänker att du ska behöva göra HLR på någon under din resa så vet ingen vad som kan hända. Det är alltid bra att vara förberedd.

En pocketmask är liten och du kan ha den i väskan. Du tar fram den om du skulle behöva göra mun mot mun på någon. Den läggs över den sjukes mun och gör så att ni inte behöver ha direkt kontakt med varandra. Då hjälper den till att skydda både dig och personen du försöker hjälpa.

Bara för dig

Självklart ska du ha med dig något på resan som bara är för din skull. En riktigt bra solkräm med högt skydd är bra att ha i väskan det är nämligen farligt att bränna sig. Inte nog med att det är farligt, det kan dessutom förstöra hela resan.

För att du ska se var du applicerar din solkräm så är en fickspegel bra att packa ned. Du kan klicka här så hittar du en smart portabel sminkspegel med inbyggd powerbank. Beställ hem så har du den hemma på ett par dagar.