Unna dig en ansiktsmask då och då

Vår vardag består av många faktorer som kan påverka din hud negativt. Det är vårt yttersta försvar mot bakterier och virus och därför är det viktigt med sund livsstil, för mår du bra inombords så syns det utanpå.

Hemligheten bakom en vacker hud

Det är viktigt att ha en daglig rengöringsprocess eftersom smink och krämer oftast täpper igen porer. Det kan i sin tur leda till finnar och andra ojämnheter. En sund och grön kost samt en bra ansiktsmask då och då ger fin lyster åt din hy.

Ansiktsbehandling i hemmet

Det hade varit underbart att unna sig en spabehandling eller ansiktsrengöring varje vecka, men tyvärr är det inte särskilt ekonomiskt på lång sikt. Med en ansiktsmask kan du återfukta huden på djupet och få den lyst din hud söker, du kan köpa dessa online. Oavsett din hudtyp kan du hitta en ansiktsmask som passar just dig. Använd den 1 – 2 gånger per vecka, alltid på ren hud utan smink.

Om du använder exfolierande masker, tänk på miljön och köp produkter med naturliga ingredienser som inte medför en miljörisk. Många använder sig av denna typ av peelingkrämer eftersom de inte irriterar och är snällare mot huden. Glöm inte en bra ansiktskräm efter användning.